Viser alle 10 resultater

Barefoot sko for menn
I denne kategorien barfot sko for menn vil du finne barfot sko som selvfølgelig er varme og tørre og kan holde føttene varme hele vinteren. Men i tillegg til dette, kan du være helt sikker på at vinterstøvlene våre er nøye valgt fra merkevarer av beste kvalitet, hvis produkter alle oppfyller alle kravene til barfot vinterstøvler.

De barfotskoene og støvlene du finner i her har ingen hæl, ingen tåhopp, ingen fast hælhette, ingen svingstøtte, ingen spisse ledninger, ingen fjæring og dermed ingen støtdemping. De er alle 100% barfot vinterstøvler!

Det disse barfotskoene virkelig kan gjøre er at de tillater å vike for føtter og tær! De har alle egenskapene som trengs for å skape sunne, sterke og frie føtter. Det vil si at de eneste funksjonene som krever er at skoene beskytter føttene mot elementene og ingenting annet. Ingen støtte eller forming som gir svake eller forvrengte føtter. Ingen sportsfiske i hælen, som forårsaker skjevhet i hele kroppen.

Barefoot sko i denne kategorien er designet for å holde føttene varme og vinter, tørre og fri for lesjoner, og bare la føttene føttene i fred som føttene faktisk er skapt for 🙂